Nově školení maderoterapie pod záštitou Dr.Nek v Estetickém centrum Lenky Kralovanské v Ostravě!

KURZY OSTRAVA

Jmenuji se Kristýna a jsem expertka na maderoterapii.

Pomáhám ženám k tomu, aby se cítily lépe ve svém těle a nemusely se v létě na koupališti stydět za svoji ”pomerančovou kůži” na stehnech. Ukazuji ženám cestu ke krásné a pružné pokožce s minimem celulitidy. Také učím, jak skoncovat s celulitidou z pohodlí domova. Baví mě inspirovat ženy k tomu, aby se lépe staraly o svoji pokožkou, protože mám zkušenosti ze salonu, kde mi pod rukama prošly stovky žen s různými druhy celulitidy.

Prožijte jedinečný zážitek s Kolumbijskou maderoterapií, která kombinuje tradiční techniky s moderními postupy. Naše terapie vás ponoří do hlubokého stavu relaxace, zatímco používáme 100% přírodní dřevěné nástroje pro optimální výsledky.

Oživte své tělo s exotickou Brazilskou maderoterapií. Tato terapie využívá speciálně vyrobené dřevěné nástroje, které stimulují cirkulaci a detoxikují tělo. S každou návštěvou získáte jistotu použití 100% kvalitních a přírodních produktů.

Objevte tajemství mladistvého vzhledu s naší maderoterapií obličeje. Tato terapie využívá dřevěné nástroje k jemné masáži obličeje, stimulaci kolagenové produkce a zlepšení pružnosti pleti. Přírodní produkty zaručují bezpečnou a efektivní péči.

Maminka trpěla na celulitidu, její kůže vypadala jako želé a otékaly ji nohy. V tu dobu jsem vždycky přemýšlela nad tím, jak ji pomoci, aby si bez ostychu mohla obléct plavky, jít na koupaliště a nebýt naštvaná kvůli pomerančové kůži, kterou měla na stehnech a pozadí. Pořád naříkala: „no víš, ta moje celulitida, na to se nikdo nechce dívat“. A tak jsem dlouho přemýšlela, jak bych ji mohla pomoci. Na vysoké škole jsem běhala od brigády k brigádě a vždycky snila o tom, že bych pomáhala ženám, aby se cítily lépe. Často mi kamarádky říkaly: „Kristy, ty máš dar, dotkneš se těla a přesně víš, kam se zaměřit. A já na to: „Ále, to je blbost, nebavilo by mě to“ Studovala jsem Vysokou školu, která mě až tak nenaplňovala, ale dala jsem si za cíl ji dokončit. Při učení na státnice jsem koukala po internetu, a objevila úžasnou masáž proti celulitidě. Něco se ve mě zlomila a já si udělala kurz a do měsíce si pronajala salon.
Kristýna Domincová
Kurzy Ostrava

Adresa

Nám. Jurije Gagarina 2046/1B,
710 00 Slezská Ostrava

Kontakt

Info@Kristyna-domincova.cz
+420 777 782 726

Pracovní hodiny

Po - Pá: 8.00 - 17.00